Visa bokningar utan anställd

Lägg till anställd på bokning

För att få en överskådlig vy om beställda uppdrag inte tilldelats anställd kan man gå in i schemavyn, uppdragslistan eller bokningslistan och vid fältet Anställd välja ”Utan anställd” och klicka på ”Sök”.

Bokningar som inte är kopplade till anställd(a) visas varifrån de kan tilldelas via respektive sätt:

I schemavyn (Schema → Schema)

I uppdragslistan (Schema → Uppdragslista)

I bokningslistan (Schema → Bokningslista)

Alla leder fram till popup-rutan med bokningsinformationen. Klicka på redigeringspennan för att lägga till anställd(a).