Utskrift

Vanlig utskrift i PDF-format som kan sparas på datorn och skrivas ut

2) Inställningar på kunden

1. Gå in på sidan Kund → Sökning och sök fram kunden.
  2. Öppna kundkortet genom att klicka på kundnamn och klicka sen på flik Fakturering.
  3. Välj sen Utskrift som betalsätt genom att klicka på pennan vid fält betalsätt.

3) Skapa och skicka fakturor med betalsätt Utskrift

Vid skapande av fakturor betalsätt Utskrift gäller samma flöde som för övrig fakturering fram till dess att fakturan skapas på sidan ”Att fakturera”. När fakturan skapats krävs att den sparas ner som PDF-fil för att manuellt skicka ut fakturan i brev.

På TimeWave sparas utskriftsfakturor som PDF-filer under sidan ”Filer” i huvudmenyn.