Rapportera tid

Under Tidrapportering finns alla bokningar som utförts fram t.o.m. idag som den anställde inte har godkänt. Man godkänner sedan bokningarna genom att klicka bokningen och sedan välja

Bokningar som godkänts av administratör och därefter gått vidare till faktura- eller löneunderlag visas inte för de anställda även om de inte skulle ha godkänt bokningarna.

Symbolerna uppe till höger på bokningen (Tidrapportering) indikerar godkändstatus. Symbolen till vänster avser anställd, symbolen till höger administratör, rött = ej godkänd, grönt = godkänd.

Genom att klicka på bokning kan den anställde godkänna en bokning eller rapportera in en avvikelse.

Tidrapportering
Bokning som är godkänd av anställd men ännu ej av administratör

Godkänna bokning utan avvikelse

Om den anställde utfört uppdraget enligt schemalagd tid väljer denna ”GODKÄNN” nederst i vyn. Efter detta får den anställde bekräfta valet och därefter är bokningen godkänd.

Tidrapportering
Tidrapportering i TimeWave mobile.

Godkänna fler bokningar med ett klick!

Om man vill godkänna flera bokningar samtidigt, t.ex. godkänna en längre tids semester, sjukdom eller för att snabbt godkänna dagens alla bokningar (om inga avvikelser skett), kan man göra detta genom symbolen för massgodkännande (Tidrapportering) nederst till höger.

Tidrapportering
Funktion för att samtidigt godkänna alla bokningar under Tidrapportering.

Godkänna bokningar med avvikelse

Ifall tiden för uppdraget avvikit från schemalagd tid kan den anställde välja ”AVVIKELSE” och därefter ändra tiden för uppdraget. Efter att tiden har ändrats kan bokningen godkännas som vanligt.

Tidrapportering

Vid avvikelse justeras tid, och ev. datum. Under ”Övrig information” anges orsaken till avvikelsen (valfritt).