Tillgänglighet

Söka och filtrera anställda

Under fliken ”Tillgänglighet” kan uppgifter om arbetstid, områden som den anställde är kopplad till samt vilka tjänster denne kan/har expertis om att utföra läggas in.

Observera att alla dessa inställningar är valfria men just "Tillgänglighet" behöver anges för att kunna använda funktionen "Lucksökning" i schemat.

Lägg in veckoarbetstid samt vilka dagar och tider som den anställde är tillgänglig. Observera att tillgängligheten kan överstiga veckoarbetstiden.

Inställningar under "Områden" och "Tjänster" hjälper till att i boknings- samt uppdragslistan filtrera anställda som arbetar inom vissa geografiska områden eller är kopplade till en viss typ av tjänst. Även "Taggar" är sökbara i listorna och kan t ex vara körkort, certifiering etc. (Läggs till under flik "Taggar" längst till höger.)

Lägg till områden som den anställde kan arbeta inom. Observera att man behöver lägga in "Områden" i "Mitt Timewave" (image-png-Jun-10-2024-08-04-22-2192-AM) att välja.

Om man vill koppla anställd till specifik tjänst.