Systeminställningar för offert och orderbekräftelse X

Under Mitt TimeWave ( mitt timewave ) → Inställningar → Systemet → fliken Arbetsorder anger ni huruvida ni önskar bifoga försättsblad, bilaga och signeringsalternativ samt anger även här de generella texterna för bilaga och försättsblad. Här kan ni även ange rubrik samt innehåll till det e-postmeddelande som skapas om ni väljer att skicka offert eller orderbekräftelse med e-post.

Systeminställningar, fliken Arbetsorder. Skrolla längre ner på sidan för att ange inställningar för Offert.

Kom ihåg att ange Rubrik och Text för E-post, saknas detta kan inte Orderbekräftelse/Offert skickas till kund via e-post.

Systeminställningar, fliken Arbetsorder. Skrolla ner på sidan och ange Rubrik och Text för E-post.