Skapa ny arbetsorder X

A) Från kundkortets (kundens) kontaktflik: klicka på länken ”Skapa ny” i kolumnen ”Arbetsorder” längst till höger vid den adress som önskas vara arbetsorderns leveransadress (adressen kan fortfarande redigeras i arbetsordern).

Kundkort
Kundkort

B) Från sidan Försäljning: klicka på ”Ny Arbetsorder”, välj kund och klicka på ”Fortsätt”.

I den gula rutan högst upp på en arbetsorder kan leveransadress samt fakturaadress för arbetsordern ändras. I den gula rutans övre högra hörn kan även arbetsorderstatus ändras.