Skapa ny anställd

Här anges både inloggningsuppgifter för den anställda samt information som följer med i löneunderlag.

På sidan Anställd i huvudmenyn, klicka på Ny anställd till vänster på sidan.

Fyll i relevanta fält i anställd-kortet. Observera att e-postadressen och lösenordet utgör den anställdes inloggningsuppgifter i TimeWave. När adress är ifylld geo-kodas kartan.

Glöm inte att klicka på Spara längst ned på sidan.

Det går att när som helst gå tillbaka till anställd-kortet och redigera uppgifter via redigeringspennan i symbolmenyn högst upp till höger på sidan.