Skapa fakturajournal

Skapa en fakturajournal för önskad period

• Gå in på sidan FaktureringFakturor.
  • Välj i sökfunktionen t.ex. föregående kalendermånad med startdatum 2023-03-01 och slutdatum 2023-03-31, klicka på Sök. Nedan listas nu samtliga fakturor med fakturadatum i mars.
  • Klicka på knappen Skapa journal och sedan på knappen Hela listan” i popup-rutan.

Fakturajournalen kan i visningsvyn laddas ner som Pdf

Journalen återfinns på sidan Fakturering → Fakturjournaler där den kan skapas som SIE-fil.

För konton kopplade till SIE-fil läs mer här »

På sidan "Faktura" kan man se ifall fakturan är journalförd med en symbol.

Tips! Kontrollera att alla fakturor för perioden finns med i en fakturajournal.

• Gå på Fakturering → Fakturor och gör sökning Fakturajournal – Har ej fakturajournal. Om sökningsresultatet är tomt har alla fakturor blivit journalförda