Schemainställningar

I Systeminställningarna i "Mitt Timewave" ( ) → Inställningar, Systemet → Schema görs grundinställningarna för hur mycket information som skall visas i bokningsrutorna och vilket tidsintervall schemavyn skall visa som default (vecka/månad/dag/idag/tomt).

Klicka på fliken "Schema" och bocka i det som är aktuellt och klicka på spara, ett tips är att samtidigt kontrollera utfallet i ett annat fönster/flik.