Registerutdrag - kund

Nedan återfinns anvisningar för hur man enklast tar ut olika uppgifter kopplade till en specifik kund, t.ex. när en kund begärt ett registerutdrag.

Uppdrag

Samtliga uppdrag utförda hos kund kan sökas fram och exporteras till Excel. För att erhålla uppdragslista går man enklast till aktuellt kundkort och väljer där ”Visa uppdrag”.

Visa uppdrag

Därefter väljer man aktuell period, bockar för samtliga uppdrag till vänster och väljer ”Exportera uppdrag”.

Exportera uppdrag

Kunduppgifter

På kundkortet finns information som är lagrad på den specifika kunden. Genom att läsa ut den information som finns på sidan kan man sätta ihop ett samlad dokument med all relevant information.

Vid önskemål om att ta ut infomation om flera kunder samtidigt är det enklast att kontakta TimeWave kundtjänst så hjälper de dig.