Rapportera tidsavvikelse

Rapportera avvikelse

I bokningslistan kan man enkelt redigera tider som inte gått till faktura eller löneunderlag med hjälp av klockan. Som administratör kan även tider som den anställde godkänt redigeras.

Gå in på Schema → Bokningslista och klicka på klockan för ett pop-up fönster för den aktuella bokningen.

Här ställer man in rätt tid och lägger, om man vill, in en kommentar. Spara med "Rapportera"-knappen. Ursprunglig tid för bokningen ligger kvar under bokningsinformation.

Man kan även redigera tiden med symbolen pratbubblan () bredvid klockan-symbolen. Skillnaden består i att om en avvikelse görs erhålls historik över den ursprungliga tiden samt information om när den ändrades, av vem och eventuell kommentar.