Radera arbetsorderrad

För att hålla ordning och enkelt hitta i arbetsordern kan du behöva radera inte längre aktuella arbetsorderrader.

För att radera en arbetsorderrad, klicka i markeringsrutan längst till vänster vid den aktuella arbetsorderraden och klicka på minustecknet ”Ta bort AOrad”.

Knappen för att ta bort markerad AO-rad

Alla framtida bokningar samt bokningar som inte redan är fakturerade eller som väntar på fakturering på sidan ”Att fakturera” raderas då från systemet. Raderade arbetsorderrader sparas i aktuell arbetsorder och kan visas genom att klicka på ”Visa borttagna rader”, så de finns att visa för att spara historiken av arbetsordern.