Lägg till arbetsorderunderrad

En underrad används då man vill tillföra en tjänst/material/avgift som ska höra ihop med arbetsorderraden varje gång den ska faktureras, t.ex. inställelseavgift.

Till en arbetsorderrad kan det skapas arbetsorderunderrader via symbolen ”Lägg till underrad” på den aktuella arbetsorderraden.

Knappen med plustecknet för att lägga till en underad till arbetsorderraden.

En underrad används då man vill tillföra en tjänst/material/avgift som ska höra ihop med arbetsorderraden varje gång den ska faktureras, t.ex. inställelseavgift . En arbetsorderunderrad följer med den angivna arbetsorderraden (=tjänst) till fakturering men visas däremot inte i Schemat, då den avser en kostnad och är kopplad till ett utförande.

Önskas en arbetsorderunderrad inte visas på fakturan kan detta väljas vid skapande av underraden eller tillhörande arbetsorderrad.

Dialogruta för att lägga till underrad och välja ifall underrad ska visas på fakturan. Du får även val om underrad ska kopplas till dåtida (ej fakturerade) uppdrag.