Koppla anställd(a) till uppdrag

Vet du vilken anställd som ska göra jobbet när du skapar arbetsordern kan du lägga till anställd direkt på raden. Vid återkommande intervall och du vet vilken anställd som ska utföra uppdragen kontinuerligt lägger till anställd på rad i efterhand.

För att koppla en anställd till ett enstaka uppdrag eller till en uppdragsserie, klicka på ”Lägg till anställd” i arbetsorderraden och välj anställd i scrollistan. Koppla flera anställda till uppdraget genom att klicka på symbolen igen.

Knappen för att lägga till anställd och koppla anställd direkt på arbetsorderraden.

Ifall det aktuella uppdraget är av karaktären ”återkommande” (=uppdragsserie) och har bokningar i dåtid som inte ännu är fakturerade eller som inte ännu hämtats till sidan ”Att fakturera” samt bokningar i framtid som är redigerade, kan en anställd även kopplas till alla dessa bokningar eller enbart till framtida ej-redigerade bokningar.

Dialogruta där du får frågan om att lägga till anställd även på dåtida (ej fakturerade bokningar).