Koppla anställd till ett uppdrag x

Filtrera fram önskat uppdrag med hjälp av Avancerad sökning (förstoringsglaset i övre högra hörnet) och klicka på symbolen ”Visa och redigera uppdragsinformation” ( uppdragsinformation ). I popuprutan som framträder, klicka på fliken ”Bokningar” och klicka på redigeringssymbolen ( Redigera fakturaunderlag ) vid den aktuella bokningsraden. Välj anställd i scrollistan vid fältet ”Anställd”. Klicka på ”Spara” och sedan på ”Spara ändringar” (OBS! Det är viktigt att klicka på både ”Spara” och på ”Spara ändringar” för att ändringarna sparas och visas i schemavyn).

Ifall uppdraget inte har en anställd kopplad till sig visas bokningsraden med texten ”Utan anställd”. Ifall uppdraget har en eller flera anställda kopplade till sig visas dessa i var sin bokningsrad och kan därmed bytas ut till ny anställd enligt beskrivningen ovan.