Funktioner i bokningsrutan

Det finns fyra underliggande symboler i bokningsrutan om man drar markören uppe i högra hörnet som är genvägar för ett par vanliga ändringar av en bokning;

avboka, flytta, skriva uppdragsanteckning (valfri inställning), redigera uppdrag

´-Tar bort bokningen men kan hittas och återställas igen under "Utökad Sökning" och bocka i ruta för Avbokade.

-Om man klickar på denna lösgör man bokningen och kan flytta den inom hela schemat, med muspekaren. En blå pil visar var den går att släppa. Observera att om du t ex skall flytta den till veckan efter, välj först månadsvy i schemat eller gå via "Redigera uppdrag" nedan.

-Lägg snabbt till uppdragstext som syns i schemavyn och i uppdragsinformationen. OBS! För att uppdragsanteckning skall kunna läggas in från schemavyn behöver man ha bockat i inställningen "Uppdragsanteckning enstaka" i Systeminställningar → Schema.

-Redigera uppdrag. Ändra tid, datum, anställd mm.