Fliken Timpottslogg

Timpottslogg

I fliken ”Timpottslogg” visas kundens aktuella timpott samt de ändringar som skett i timpotten vid fakturering. Timpotten kan även hanteras manuellt genom att klicka på symbolen ”Lägg till en timpottshändelse” där man kan lägga till eller dra bort timmar ur kundens timpott.

Ifall timpotten alltid önskas hanteras manuellt och därmed inaktivera systemets automatiska uträkning av timpotten väljs detta i redigeringsläget i kundkortet. Klicka på redigeringspennan i symbolmenyn högst upp till höger i kundkortet och byt till "Ja" vid fältet ”Manuell timpott”.