Fakturajournal

Skapa fakturajournal

•  Filtrera fram önskat urval av fakturor på sidan Fakturering → Fakturor, t.ex. samtliga fakturor med fakturadatum mellan den första och sista föregående månad (1- 31).

I Timewave kan man journalföra fakturor fler gånger, för att inte få med redan journalförda (och bokförda) fakturor kan man under "Utökad sökning" och i rullistan för Fakturajournal välja "Har EJ fakturajournal". Om man arbetar med områden går det under "Utökad sökning" även att filtrera på dessa.

• Markera fakturorna och klicka i symbolmenyn på ”Journal”.

• Välj om ni vill skapa en journal av ”Hela listan” eller ”Bara markerade” om någon skall uteslutas, bocka ur den/dem och skapa journal på de markerade fakturorna.

Skapade fakturajournaler återfinns på sidan ”Fakturering” → ”Fakturajournaler”.

När en faktura blivit journalförd får den symbolen ( visa fakturajournal ) i kolumnen för fakturanummer på sidan Fakturering. Samma faktura kan ingå i flera olika journaler och detta visas med symbolen ()  i kolumnen för fakturanummer. Genom att klicka på journalsymbolen öppnas senaste journalen.