Faktura-sms

Skicka enkelt faktura-påminnelser via sms

Faktura-sms skapas på sidan Fakturor. Ett aktuellt urval av fakturor söks fram och markeras och sms kan sedan skickas till alla fakturamottagare. Med faktura-sms kan man till exempel upplysa om att man just skickat en faktura per e-post, att en faktura närmar sig sitt förfallo-datum, att en faktura just förfallit eller att en faktura riskerar att gå till inkasso.

Defaulttext för Faktura-sms ställs in under Systemet --> SMS och kan hämta värden för förnamn, efternamn, fakturanummer, förfallodatum, belopp och bankgiro.

Ta del av vår guide nedan. Ni kan enkelt klicka er vidare i guiden även genom att använda piltangenterna på tangentbordet. Förstora guiden med hjälp av expansionssymbolen uppe till höger.