Anpassa behörigheter för användare

Begränsa eller utöka vad olika användare kan se och göra i Timewave genom behörighetsinställningar

En anställds behörighet väljs i anställdkortet.

Det finns fyra grundbehörigheter i Timewave - Administratör, Kundansvarig, Områdesansvarig och Anställd. En anställd med behörigheten Administratör, Kundansvarig eller Områdesansvarig har ofta tillgång till hela eller större delar av systemet medan en anställd med behörigheten Anställd har oftast enbart tillgång till sitt eget schema med tillhörande information om bokningar samt tillgång till den egna tidrapporteringen.

Enbart användare med behörighet Superadmin kan skapa nya och ändra i befintliga behörigheter. Detta görs under Mitt TimeWave ( Kundtyper - mitt TimeWave ) → Inställningar → Behörigheter.

Klicka på redigeringspennan och kryssa i och ur funktioner i flikarna för att styra vad som ska visas för behörigheten.