Tillgänglighet - Ange anställds uppgifter om arbetstid

För att enklare kunna fördela arbetet i schemat ställer du in när anställd finns tillgänglig, i vilket område och vilka tjänster som kan utföras.

Under fliken Tillgänglighet anges uppgifter om arbetstid (vilket ligger till grund för lucksök i schemat), områden som den anställde är kopplad till samt vilka tjänster denne kan utföra. I t.ex. schemavyn kan man välja att visa enbart anställda kopplade till ett visst område eller viss tjänst.

1) Klicka på plustecknet intill Arbetstid för att ange när anställd finns tillgänglig.

2) Klicka på plustecknet under Område för att koppla anställd till områden.

3) Klicka på plustecknet under Tjänster för att koppla tjänster till anställd.